Dovy-Natourcriterium Roeselare

Programma natourcriterium 2011

Programma natourcriterium 2011

handtekensessie Natourcriterium RoeselareWie, wat, waar en wanneer?
Om u zo goed mogelijk te informeren wat er op dinsdag 26 juli allemaal te gebeuren staat, vindt u hierbij wat meer info rond het programma van het natourcriterium Roeselare.

Jempi’s wandeling
Om 10u start de eerste wandeling. Hiervoor kan je terecht bij verzekeringskantoor Claeren in de Ardooisesteenweg.

Ontvangst VIP lunch
Afhankelijk van de locatie van de VIP lunch, bent u welkom vanaf 12u30. Dit kan zijn in Ter Eeste (Spanjestraat, naast Rodenbach), in restaurant Rubens (Sint-Hubrechtstraat, www.restaurantrubens.be) of Eethuis De Steeg (Sint-Hubrechtstraat, www.eethuisdesteeg.be).

voorsteling renners Natourcriterium RoeselareKoers op rollen
14u: een tweede organisatie van Jean-Marie Claeren gaat van start: de Koers op rollen. Dit gaat door in de Ardooisesteenweg ter hoogte van verzerkeringskantoor Claeren, langs het parcours van het natourcriterium.

Wedstrijd nieuwelingen
Omstreeks 15u start de wedstrijd voor de nieuwelingen. Nieuwelingen kunnen zich, net als de elite, omkleden in het sportstadion (Spanjestraat). De start gaat door in de Spanjestraat ter hoogte van brouwerij Rodenbach.
De aankomst is voorzien rond 16u. De podiumceremonie volgt aansluitend.

Praatmoment met ex-renners door het WieMu
Om 16u is er een praatmoment voorzien, in organisatie van het WieMu, met ex-renners uit de Tour. Dit gaat door zo’n 100 meter voor de startplaats, in de Spanjestraat, ter hoogte van de Roeselaarse plakkers.
Het WieMu-praatcafé op het parcours heeft volgende gasten: Johan Museeuw, Jo Planckaert, Willy Vanneste en Roger Decock.

Opening VIP-dorp en VIP-café
Om 16u30 gaan het VIP-dorp op de Onze-Lieve-Vrouwemarkt en het VIP-café aan het station open en kunnen VIP’s ontvangen worden.

aankomst Natourcriterium RoeselareHandtekensessie
16u45: De handtekensessie met de profs gaat door op de site van brouwerij Rodenbach (Spanjestraat).

Voorstelling renners podium
18u: de renners worden voorgesteld op het podium aan de Onze-Lieve-Vrouwmarkt. Een nieuweling zal met een elite-renner meerijden van het podium tot aan de startlijn in de Spanjestraat.

Start natourcriterium
18u30: het 2e natourcriterium gaat van start, ter hoogte van brouwerij Rodenbach, in de Spanjestraat.

Aankomst natourcriterium
De aankomst van het natourcriterium is voorzien rond 21u aan de Onze-Lieve-Vrouwemarkt. De podiumceremonie volgt aansluitend.

One thought on “Programma natourcriterium 2011

 1. dupont sofie

  geachte,

  zou het mogelijk zijn om mij eens deze foto door te mailen van hier op deze pagina waar thor hussof staat met zijn handtekensessie
  dat kleine manneke dat ernaast staat met groen t-shirt is mijn zoontje milan
  mijn zoontje is de volledige handtekensessie naast thor blijven staan mijn zoon is een nenorme wielerfan en verzamelt alles van de koers, kunnen jullie hem mss eens niet bij de renners laten met zijn handtekeningen album en foto’s

  merciekes
  sofie de mama van milan