Dovy-Natourcriterium Roeselare

Filips Dhondt winnaar cartoonwedstrijd steunt de Hoorn van Afrika

Filips Dhondt winnaar cartoonwedstrijd steunt de Hoorn van Afrika

Filips Dhondt winnaar Zoek de Leeuw cartoonwedstrijd van Filip CardoenFilips Dhondt is winnaar geworden van de cartoonwedstrijd georganiseerd door tekenaar Filip Cardoen. Hij wint het bord dat geschilderd werd in brouwerij Rodenbach door Filip Cardoen tijdens het 2e natourcriterium met de handtekening van de 3 kampioenen, Gilbert, Hushovd en Sanchez.

Help de Hoorn van Afrika & steun 1212

De Hoorn van Afrika kreunt onder de droogte en onze vereniging wil niet langs de zijlijn blijven staan. SV Zulte Waregem en het Natourcriterium Roeselare slaan de handen in elkaar.

Algemeen directeur van Essevee Filips Dhondt won op het Natourcriterium de schitterende cartoon in bijlage, van de hand van de Roeselaarse kunstenaar Filip Cardoen.

Het levensgrote beeld werd tentoongesteld in het Wielermuseum. Op vrijdag 19 augustus werd dit door Filip Cardoen plechtig overhandigd aan Filips Dhondt. Het schilderij is gesigneerd door de drie tenoren: Belgisch kampioen Philippe Gilbert, wereldkampioen Thor Hushovd en bergkoning Samuel Sanchez.

Op initiatief van alle betrokkenen zal deze unieke cartoon van vrijdag 19/08 tot zondag 28/08 geveild worden op ebay. De opbrengst van de cartoon gaat integraal naar de actie 12-12.

Link op ebay: http://cgi.benl.ebay.be/Cartoon-Filip-Gilbert-Samuel-Sanchez-Thor-Hushovd-/180712185691?pt=LH_DefaultDomain_123&hash=item2a13491f5b

SV Zulte Waregem, Natourcriterium Roeselare, Filips Dhondt, Filip Cardoen en de geportretteerde renners hopen dat er massaal geboden wordt op de cartoon! De hoogste bieder van de veiling wint eveneens een viparrangement met diner voor twee personen tijdens een thuiswedstrijd van SV Zulte Waregem.