Dovy-Natourcriterium Roeselare

Toegangskaarten te koop vanaf 9 juli!

Toegangskaarten te koop vanaf 9 juli!

De toegangskaarten zijn vanaf vrijdagmiddag 09 juli omstreeks 15u te koop aangeboden in het Wiemu en Toeristische dienst (infocentrum) van de stad.

2 thoughts on “Toegangskaarten te koop vanaf 9 juli!

 1. vinnie

  Het is een mes die natuurlijk snijdt langs 2 kanten.
  Maar wat de meesten wel niet bij stilstaan, is dat al die renners of toch een serieus groot deel ervan moeten betaald worden om te komen rijden.
  En ik denk niet dat we hier niet spreken over kleine bedragen.
  Waneer er geen inkomgeld zou gevraagd worden, en er komt bijna geen enkele bekende renner dan zou het ook wat zijn.
  Maar ja 12,50 euro is ook wel veel geld.
  Ik kom zekers af, want ik geef nog liever 12,50 euro voor het criterium of dat ik gratis zou mogen gaan kijken naar een voetbalwedstrijd van SV.
  Greetz,
  Vinnie

 2. couvreur stijn

  jammer dat mensen zo negatief gaan doen als er iets voor moet betaald worden. Een dagje plopsa of walibi of een dagje naar zee kost stukken meer. Voor een domme voetbalmatch betaal je al meer. ‘t zijn dan ook die die nu het hardst roepen dat ze teveel moeten betalen, die ook steeds het luidst roepen dat er in Roeselare nooit iets degelijks gebeurd. Weest eens positief ipv van steeds negatief, er gebeurt eindelijk iets in de Stad, en wie weet as het een succes is en ze uit de kosten kunnen komen, dat het de volgende jaren een aanpassing kan komen. Een zeer dikke proficiat voor het vele weerk op zo’n korte tijd voor de organisatie. Veel succes en veel volk toegewenst
  Stijn Couvreur